Huwelijken

Hotel Seven one Seven is een uniek mogelijkheid als men opzoek is naar een alternatief voor de gemeentehuis. Het gebouw, dat stamt uit de 17de eeuw, is een van de weinige boutique hotels die zowel warm en intiem als chique en exclusief is.

Hotel Seven one Seven heeft twee ruimtes die bijzonder geschikt zijn voor feestelijk bijeenkomsten, zoals een huwelijk of een jubileum.

Voor een intieme gelegenheid met 10 of minder personen is onze gezellige bibliotheek met warme open haard en een fantastisch uitzicht op de Prinsengracht uiterst geschikt.

Als men opzoek is naar een locatie die geschikt is voor een grotere gelegenheid van maximaal 30 personen, dan is de indrukwekkende Strawinsky kamer uiterst geschikt. Met vijf grote openslaande deuren die uitkomen op het fraai aangelegde patio. Huwelijksceremonies zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag (11:00 16:00) voor maximaal 2 uur. Er is ook de mogelijkheid om aansluitend op de ceremonie  te feliciteren met Champagne in de Salon en/of patio. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een overnachting bij Hotel Seven one Seven. Vraag naar onze speciale bruiloft pakket.

Mocht u vragen hebben, een rondleiding willen, advies en/of meer informatie willen neem dan gerust telefonisch contact op met ,General Manager Mevrouw Brita Röhl, +31 (0)20 42 70 717 of per e-mail: info@717hotel.nl.