Contact & Locatie

Boutique hotel in hartje Amsterdam

Locatie

Hotel 717 bevind zich in de 17e eeuwse grachtengordel in hartje Amsterdam. Het monumentale grachtenpand kijkt uit over de door UNESCO beschermde Prinsengracht en is gunstig gelegen nabij overvloedige gebieden met diverse kunst, eetgelegenheden en winkelvoorzieningen.

IN HARTJE AMSTERDAM

AMSTERDAM GRACHTENGORDEL

MUSEUMKWARTIER

NEGEN STRAATJES

FINE DINING EXPERIENCES

ROUTEBESCHRIJVINGEN & INFORMATIE

Boutique hotel in hartje Amsterdam

FAQ

Altijd de best beschikbare tarieven! Reserveringen die via onze website worden gemaakt, profiteren van een late check-out, op basis van beschikbaarheid.

Uw kamer is na 14.00 uur klaar en wij verzoeken u vriendelijk de kamer op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten. We helpen u graag uw bagage op te slaan in geval van een vroege aankomst of een laat vertrek. Onze Front Office Butlers kunnen u ook assisteren met een vroege check in of late check out tegen een kleine betaling. 

Omdat wij gevestigd zijn in een monumentaal pand, laten wij u graag het bijbehorende historische trappenhuis zien. Maakt u zich geen zorgen over uw bagage, de butlers zijn gewend om met bagage op en neer te lopen.

CONTACT

NEEM CONTACT OP

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor vragen of speciale verzoeken voor, tijdens of na uw verblijf bij ons in Hotel 717.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.