30 May

31 May

2

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam

WELKOM IN HOTEL 717

Hotel 717 kijkt uit over de Prinsengracht en is het eerste luxe boetiekhotel van Nederland. Het biedt voortreffelijke moderne zorg in een sfeer van historische hoogstandjes. Dit monumentale grachtenpand bestaat al sinds de 17e eeuw en verwelkomt al 25 jaar gasten als hotel.

KAMERS

Verwen uzelf en uw dierbaren in onze vorstelijke, knusse kamers en suites. Het hotel biedt 24/7 butlerservice, ultramoderne bedden, baden en regendouches, en een unieke mix van historische kunst en modern design uit de privécollectie van 717.

De woonkamer

Geniet voordat de dag begint van gastronomische hoogstandjes met ons befaamde 717-ontbijt van onze chef-kok René Haak. Gasten kunnen de hele dag door bestellen van een eenvoudig maar luxe all- day dining menu.

EXCURSIES

Zoals het alleen de beste luxe-ervaringen tot stand zijn gekomen, is Hotel 717 uniek in zijn samengestelde benadering van excursies. Vakkundig gepersonaliseerde excursies die de aard van Amsterdam en daarbuiten weerspiegelen.

Gast verhalen

GESCHIEDENIS

Rijk door de eeuwen heen

Het achterhuis op de rustige binnenplaats van Hotel 717 bestaat al sinds de 17e eeuw. Echter begint ons verhaal wanneer een succesvolle suikerhandelaar in 1810 het monumentale grachtenpand bouwde dat u vandaag verwelkomt, om zijn succes te vieren met zijn mede-Amsterdammers.

SPECIALE VERZOEKEN?

We helpen u graag bij het plannen van uw reis voordat u aankomt. Neem contact met ons op voor speciale verzoeken om samen de perfecte reis samen te stellen.

ERVAAR WARE LUXE

modern luxury

Rooms

EXPERIENCE

Services

exceptional dining experience

The Living room