Excursies

Boekingswidget

Boutique hotel in hartje Amsterdam

De volledige ervaring

Onze excursiepakketten zijn op unieke wijze samengesteld volgens de hoogste normen en evolueren samen mee met de stad. Van privéwandelingen in het historische centrum tot geheel op maat gemaakte rondvaarten in en rondom Amsterdam, geen enkel detail wordt over het hoofd gezien.

PRIVÉ WANDELTOCHT

Ontdek de fascinerende lokale geschiedenis van Amsterdam en geniet tijdens een privéwandeling van de unieke architectuur in de diverse wijken en buurten van de stad.

PRIVÉ BOOTTOCHT IN HET CENTRUM

Of het nu regent of de zon schijnt, geniet van typisch Amsterdam in een privésalonboot door de 17e-eeuwse grachten van het historische stadscentrum. Personaliseer elk detail van de reis naar jouw smaak.

Boutique hotel in hartje Amsterdam

PRIVÉ BOOTTOCHT BUITEN AMSTERDAM

Met elk detail volledig naar uw smaak aangepast, gaat u op avontuur tijdens een privéboottocht buiten de stad. Geniet van de wind en beleef de prachtige natuur van Nederland vanaf het water.

PRIVÉ BOOTTOCHT VINKEVEEN

Verken de plassen en bijzondere langgerekte eilanden van Vinkeveen met een geheel gepersonaliseerde privé vaartocht. Blijf op het water of leg aan bij de vele jachthavens om van alles te genieten, van lekker eten tot watersporten.

FIETSVERHUUR MET PRIVÉGIDS

Ontdek Amsterdam zoals het ontworpen is om gezien te worden, vanaf de fiets. Geniet van de unieke en duurzame infrastructuur terwijl je leert over de geschiedenis en bijzonderheden van de stad met een privégids.

GASSAN DIAMOND ERVARING

Leer alles wat er te weten valt over het vervaardigen van de perfecte diamant tijdens een speciale rondleiding bij Gassan Diamonds, inclusief een bezoek aan hun exclusieve in-house Rolex-boetiek.