Het Hotel

Boekingswidget

Luxe boutique hotel in hartje Amsterdam

OVER ONS

Hotel 717 is het eerste luxe boutique hotel van Nederland. Gesitueerd in de schitterende door UNESCO beschermde grachten van Amsterdam, dit monumentale grachtenhuis bestaat al meer dan 200 jaar en verwelkomt sinds 25 jaar gasten in als hotel.

GAST SERVICE

Onze samengestelde excursies zijn gevarieerd en veranderen net zoals de stad. Van royale massages op de kamer tot volledig op maat gemaakte boottochten zowel in Amsterdam als erbuiten. Geen detail zal over het hoofd gezien worden. Neem voor het boeken van een unieke ervaring contact op met een van onze butlers via: info@717hotel.nl.

LOCATIE

Hotel 717 bevind zich in de 17e eeuwse grachtengordel in hartje Amsterdam. Het monumentale grachtenpand kijkt uit over de door UNESCO beschermde Prinsengracht en is gunstig gelegen nabij overvloedige gebieden met diverse kunst, eetgelegenheden en winkelvoorzieningen.

 

Boutique hotel in hartje Amsterdam

GESCHIEDENIS

Het achterhuis op de rustige binnenplaats van Hotel 717 bestaat al sinds de 17e eeuw. Ons verhaal begint echter wanneer een succesvolle suikerhandelaar in 1810 het monumentale grachtenpand bouwde dat je vandaag de dag verwelkomd. Dit liet hij bouwen om zijn succes te vieren met zijn mede- Amsterdammers.

NIEUWS

GROTE HEROPENING