Little Crown

16 Jun

17 Jun

2

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Boutique hotel in hartje Amsterdam

Little crown - rooftop view

Geniet van een helder en schilderachtig uitzicht over het historische centrum van Amsterdam in deze luchtige kamer op de bovenste verdieping. Ontspan op de historische skyline, maar let op je hoofd! Deze kamer heeft een laag plafond en u moet meerdere trappen op. Vanwege het historische karakter van het gebouw is er geen lift aanwezig.

In deze kamer

ROOFTOP - STADSUITZICHT

24 uurs - butler service

LORO PIANA KING BED

LUXE FRETTE BEDDENGOED

ZIJDE EN GOUD DRAADBEHANG

INLOOP DOUCHE

ONDERLING VERBONDEN KAMER OPTIES

Boutique hotel in hartje Amsterdam

FAQ

Altijd de best beschikbare tarieven! Reserveringen die via onze website zijn gemaakt, profiteren van een late check-out, op basis van beschikbaarheid.

Uw kamer is na 15.00 uur klaar en wij verzoeken u vriendelijk de kamer op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten. We helpen u graag om uw bagage op te slaan in geval van een vroege aankomst of een laat vertrek. Onze Front Office Butlers kunnen tegen een kleine vergoeding ook helpen met een gegarandeerde vroege aankomst of laat vertrek.

Omdat wij gevestigd zijn in een monumentaal pand, laten wij u graag het bijbehorende historische trappenhuis zien. Maakt u zich geen zorgen over uw bagage, de butlers zijn gewend om met bagage op en neer te lopen.

ERVAAR WARE LUXE

modern luxury

Rooms

EXPERIENCE

Services

exceptional dining experience

The Living room