Merchant Kamer

16 Jun

17 Jun

2

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Boutique hotel in hartje Amsterdam

Merchant kamer

Deze ruime kamers beschikken elk over een unieke mix van historische kunst en moderne designelementen uit de privécollectie van 717. Laat u verwennen en kom tot rust terwijl aan al uw behoeften wordt voldaan voor en na een dagje uit in de stad. Onze Merchant kamers zijn beschikbaar met uitzicht op de stad, de tuin of de gracht. Kies uw favoriet op het moment van boeken.

In deze kamer

24 uurs - butler service

LUXE FRETTE BEDDENGOED

ZIJDE EN GOUD DRAADBEHANG

INLOOP DOUCHE

LORO PIANA KING BED

SUPER JACHT GEÏNSPIREERDE STAPELBEDDEN

Boutique hotel in hartje Amsterdam

FAQ

Altijd de best beschikbare tarieven! Reserveringen die via onze website zijn gemaakt, profiteren van een late check-out, op basis van beschikbaarheid.

Uw kamer is na 15.00 uur klaar en wij verzoeken u vriendelijk de kamer op de dag van vertrek voor 11.00 uur te verlaten. We helpen u graag om uw bagage op te slaan in geval van een vroege aankomst of een laat vertrek. Onze Front Office Butlers kunnen tegen een kleine vergoeding ook helpen met een gegarandeerde vroege aankomst of laat vertrek.

Omdat wij gevestigd zijn in een monumentaal pand, laten wij u graag het bijbehorende historische trappenhuis zien. Maakt u zich geen zorgen over uw bagage, de butlers zijn gewend om met bagage op en neer te lopen.

ERVAAR WARE LUXE

modern luxury

Rooms

EXPERIENCE

Services

exceptional dining experience

The Living room